TasteMore

CAN10.

  

Het Blushuis is een eigentijds bedrijvenverzamelgebouw met een rijke geschiedenis. Dit bijzondere gebouw biedt onderdak aan 40 creatieve en innovatieve ondernemers. In CAN10., het centrale ontmoetingspunt van het Blushuis, kunnen zowel de ondernemers alsmede hun bezoekers rekenen op een gastvrij onthaal.

 

Door haar uitzonderlijke en eigentijdse uitstraling vormt CAN10. de ideale locatie voor bedrijfspresentaties, vergaderingen en netwerkbijeenkomsten van groot tot klein. Tevens kan CAN10. worden gebruikt als podium voor borrels, recepties of feestelijke bijeenkomsten. Hierbij dragen het grote overdekte terras, de moderne en hippe uitstraling van het interieur en de ruime parkeergelegenheden op de Campus bij aan het unieke karakter van deze locatie.

 

Voor kleinere zakelijke bijeenkomsten beschikt het Blushuis over een 2-tal volledig ingerichte vergaderruimtes die kunnen worden gereserveerd al dan niet in combinatie met CAN10.. Ook hierbij is een gastvrije ontvangst en perfecte bediening natuurlijk gegarandeerd.

 

Het Blushuis
Reduitlaan 33
4814 DC Breda