TasteMore

Samenwerkingen

ONNO KOKMEIJER - OKURA HOTEL

 

Onno Kokmeijer, SVH Meesterkok en Executive Chef and Manager Ciel Bleu Restaurant**. Zijn grote voorbeeld is de Franse meesterkok Alain Ducasse die er, met restaurants over de hele wereld, een imperium op nahoudt. Zoiets ziet hij ook wel voor zich, maar zijn Ciel Bleu Restaurant zal hij nooit uit het oog verliezen. "Dat is mijn kind," zegt Onno Kokmeijer. In 2003 kwam hij naar Ciel Bleu Restaurant, op de drieëntwintigste etage van Hotel Okura Amsterdam. Dat hij kookt op hoog niveau, waardeerde Michelin in 2005 met een eerste en vanaf 2007 (hij was toen 33) met twee sterren.

 

Over Onno Kokmeijer 

Als zeventienjarige begon Kokmeijer bij De Twee Schouwtjes in Medemblik. Na zijn diensttijd volgde hij het parcours De Swaen, De Hoefslag, De Gieser Wildeman en Karpendonkse Hoeve. Souschef was hij in Le Merlet in Schoorl. Toen was hij klaar voor de hemel op aarde, zoals Ciel Bleu Restaurant ook wel liefkozend wordt genoemd. Hij kookt naar eigen zeggen vanuit een klassieke basis, maar met een creatieve en innovatieve inslag.

 

 

 

Danny’s Asian Food

 

Sinds 2015 heeft Danny zijn eigen foodtak, onder de naam Danny's Asian Food. Taste More ondersteunt Danny hierin. Het is dus mogelijk om op uw locatie, evenement of feest te genieten van Danny's heerlijke Aziatische gerechten. Hierbij wordt alles voor u geregeld. Van klein eetpunt tot de een complete beleving. Samen met een professioneel team wordt uw feest compleet verzorgd. Beleving en smaak staan op de eerste plaats.

 

Denk bijvoorbeeld aan live gegrilde satés, vers gemaakte en gestoomde dimsum, sushi, of wok-to-go. The sky is the limit. Danny's Asian Food  is desgewenst te combineren met een demonstratie van Danny.

 

Voor meer informatie over Danny Jansen kijk op www.dannyjansen.tv

 

 

OLIVER & JAKE

 

Onder de naam Oliver & Jake, verzorgd Taste More samen met MPS de catering in de VIP Lounge op North Sea Jazz.

 

Stel Oliver & Jake een willekeurige vraag, en hun antwoorden zullen in elkaar versmelten als door een garde geklopt. Daar waar Oliver een detail mist, springt Jake met enthousiasme bij om het verhaal van een extra dimensie te voorzien.